Noget stort i vente på Valdemars Slot: Thomas Helmig kommer med kæmpe setup

Det er en Thomas Helmig i storform, der fredag kommer til Sydfyn. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg

Noget stort i vente på Valdemars Slot: Thomas Helmig kommer med kæmpe setup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det bliver muligvis det mest spektakulære sceneshow set i slotshaven af Valdemars Slot, når popstjernen Thomas Helmig på fredag kommer på besøg. Det afslører arrangør og direktør i Live Culture, Hans Thomsen, forud for koncerten.

Tåsinge: De næsten 6000 publikummer, der på nuværende tidspunkt har købt billetter til koncerten på Valdemars Slot på fredag, har givetvis noget stort i vente.

For det er en toptunet udgave af Thomas Helmig, som i øjeblikket er ved at få "Hele Danmark op at stå" med sin VM-sang, og som går på scenen i slotshaven, som folk får at se.

I hvert fald hvis man skal tro Hans Thomsen, direktør i koncertbureauet Live Culture, der i samarbejde med GOG står bag koncerten.

- Jeg har lige talt med Thomas Helmigs manager, efter Helmig havde spillet i sidste weekend, og han fortæller mig, at han aldrig har set ham og bandet i så god form før. Så det bliver en fest på fredag, siger koncertarrangøren, der også afslører, at popstjernen kommer til Sydfyn med et stort setup.

Og det er mildest talt.

- Jeg vil mene, at vi kommer til at lave det mest spektakulære sceneshow, der har været derovre nogensinde, fordi det er hamrende flot det, de kommer med. Det er nogle kæmpe skærme og et fantastisk lysshow.

Spiller op til hinanden

Det er ikke kun Thomas Helmig, der vil kunne opleves til koncerten på fredag, da også den danske sanger og guitarist Jacob Dinesen er på plakaten.

Og ham må man på ingen måde glemme i farten, påpeger Hans Thomsen.

- Dinesen er ikke kun et supportnavn. Han giver en hel koncert, og her har vi altså at gøre med et nyt, ungt navn, som gennem det seneste halvandet år er blevet ret stor på den danske musikscene. Og der er mange af de folk, der har købt billet, der kommer for at høre ham.

- Det bliver en brag af en aften, og jeg glæder mig enormt meget. Det ligner, vi får 22 grader og får to navne, der i den grad spiller op til hinanden. Og så har vi jo på Sydfyn et af de flotteste spillesteder overhovedet. Det er et pragtfuldt sted at lave koncerter, tilføjer Hans Thomsen.

Der er plads til omkring 7000 mennesker i slotshaven, og med 6000 solgte billetter er der stadig mulighed for at komme med til dobbeltkoncerten fredag aften.

Derimod skal koncertgængere, som vil med, når Kim Larsen & Kjukken giver koncert i den 24. august - også på Valdemars Slot, ud af starthullerne, for arrangøren kan snart melde om udsolgt til den koncert.

- Folk skal skynde sig, hvis de skal nå at få en billet, medgiver Hans Thomsen.

Noget stort i vente på Valdemars Slot: Thomas Helmig kommer med kæmpe setup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce