Noget for noget til bølgens ofre


Noget for noget til bølgens ofre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SVENDBORG:De ville ikke bare gå ud med raslebøsser - de 90 elever på den del af Produktionshøjskolen, som hedder MedieFronten. Men de ville også gerne yde deres bidrag til ofrene for flodbølgekatastrofen i Sydøstasien.

Mange har givet i forvejen, mange giver fortsat - så eleverne besluttede at bruge det, de har lært på Produktionshøjskolen - og på den måde støtte Dansk Røde Kors' indsamling til flodbølgeofrene.

"Noget for noget" - så må stadig være muligt at skaffe penge til indsamlingen, blev de enige om efter at have haft en masse idéer på bordet.

De stillede derfor torsdag op i Svendborg Bycenter med et mindre portrætstudio - og så tilbød de centrets mange gæster at lave dem et flot portrætfoto for en flad tyver. Eller ændre på portrætfotoet til at karrikeret såkaldt "funny face".

De 16-25-årige elever brugte desuden et par dage inden på at producere bolsjer, som de samtidig solgte i bycentret for at skaffe penge til indsamlingen.

- Engagementet har været kollossalt stort blandt eleverne for at skaffe penge til indsamlingen, siger centerleder påMedieFronten, Hans Erik Hansen.

Eleverne har blandt andet selv sørget for at reklamere for portrætfotograferingen. De har sendt sms-kæder afsted - så et hav af unge var adviseret om arrangementet.

Noget for noget til bølgens ofre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce