Nøglehulskigger 50 dage i fængsel

Solsalonen er blevet forbudt område for alle andre end solariedyrkere. Og videooptagelser af mistænkelige personer videregives til politiet.
Foto: T. Nielsen.

Nøglehulskigger 50 dage i fængsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Belurede tre kvinder i solcenter, men kunne ikke forklare sine handlinger i retten

Svendborg: En 28-årig nøglehulskigger på Consol Solcenter i Tinghusgade skal 50 dage i fængsel for at belure afklædte kvinder, mens de var i solariet.

Den ene af de belurede kvinder, der fik afsløret manden, blev ved Retten i Svendborg i går tilkendt 2.000 kroner i tort og har det stadig skidt efter oplevelsen tilbage i februar i år.

Hun tog gennem sin bistandsadvokat, Kjeld Klausen, forbehold for senere erstatning for tab af erhvervsevne.

De andre kvinder havde ikke fremsat erstatningskrav.

Manden havde svært ved at forklare sin specielle hobby med at lave huller på størrelse med nøglehuller og flere gange over en uge dyrke afluringen gennem hullerne.

Kedede sig efter fyring

- Jeg ved ikke rigtigt, hvad der gik af mig. Jeg havde lige mistet mit job og følte mig rastløs, da jeg selv var i solcentret og opdagede et lille hul som jeg kunne lave større med min nøgle. Det blev til flere huller, og, ja, hvad jeg kiggede efter, det kan jeg faktisk ikke svare på, fortalte den 28-årige, der har kæreste og barn og som tidligere er dømt for at filme en afklædt kvinde i et solcenter.

Nøglehulskigger 50 dage i fængsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce