Nedrivningstruet skole er i spil til Søfartsstyrelsen

Den tomme Nordre Skole i Svendborg kan blive nyt, midlertidigt domicil for Søfartsstyrelsen.
Foto: Katrine Becher Damkjær

Nedrivningstruet skole er i spil til Søfartsstyrelsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nordre Skole kan blive midlertidig domicil for 200 statsansatte.

rSvendborg: Hvor skal de 200 statsansatte medarbejdere flytte ind med deres skriveborde, hvis statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) beslutter sig for at flytte Søfartsstyrelsen til Svendborg?

Ejendomsmægler Uffe Jeppesen, Nybolig Erhverv i Svendborg, peger på den gamle Nordre Skole som en oplagt mulighed. Skolen er ganske vist forfalden og truet af nedrivning, men den har samme størrelse som styrelsens nuværende domicil i Valby og kan huse alle medarbejdere.

- Hvis man laver en tre-årig lejeaftale, så vil der være penge til den nødvendige renovering, siger ejendomsmægleren, der dog kun ser en løsning på Nordre Skole som midlertidig.

Han mener, at der på længere sigt skal bygges et nyt domicil til Søfartsstyrelsen på havnen, og det er borgmester Lars Erik Hornemann (V) enig i.

- Jeg ved godt, at Søfartsstyrelsen ikke har skibe og skal sejle ud fra hovedkontoret, men jeg synes, styrelsen vil ligge helt rigtigt i en flot bygning i det maritime miljø, siger borgmesteren, der ser Søfartsstyrelsen placeret tæt ved et nyt Simac og en klynge af maritime virksomheder.

Der er lagt op til, at udflytningen af statslige institutioner og styrelser vil ske med få måneders varsel, og derfor er der behov for midlertidige løsninger. Uffe Jeppesen bringer også andre muligheder i spil - blandt andet Kogtved Søfartsskole, den gamle AMU-skole på Ryttervej og den tomme social- og sundhedsskole i Hulgade.

- Vi har masser af muligheder, siger ejendomsmægleren.

Læs mere på mitfyn.dk og i Fyns Amts Avis fredag

Nedrivningstruet skole er i spil til Søfartsstyrelsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce