Naturama i nyt turpas-samarbejde

Årskortholdere til Naturama kan snart komme billigere ind på samtlige af landets naturhistoriske museer.

Naturama i nyt turpas-samarbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Otte af landets naturhistoriske museer - heriblandt Naturama i Svendborg - går sammen og giver publikum lettere og billigere adgang til museerne. Alle med årskort til et af museerne får halv pris ved besøg på de øvrige steder.

Svendborg: Fra 1. januar 2018 bliver det billigere at besøge landets otte naturhistoriske museer. Museerne, der blandt andre tæller Naturama i Svendborg, er således gået sammen om en ordning, som giver årskortholdere halv pris på billetten ved besøg på samtlige museer.

Målet med ordningen er øge gæsternes incitament for at tage på naturhistorisk museum og dermed løfte besøgstallet hos de otte museer, der samlet har omkring 460.000 gæster om året.

Mette Thybo, museumsdirektør i Naturama, mener, at den nye aftale er til gavn for både museer og gæster.

- Vi er rigtigt glade for det gode samarbejde, så vi kan tilbyde vores årskortholdere, at de kan komme billigere ind på de syv andre naturhistoriske steder, og vi glæder os til at byde flere gæster fra hele landet velkommen på Naturama, siger hun.

Udover Naturama gælder aftalen for Statens Naturhistoriske Museum, Naturhistorisk Museum Århus, Museum Mors, Østsjællands Museum, Museum Salling - Fur Museum, Fiskeri- og Søfartsmuseet samt Museum Sønderjylland.

Det nye nationale samarbejde er i øvrigt ikke den eneste aftale, som giver goder til Naturamas årskortholdere. Allerede tidligere i år indgik svendborgmuseet en lignende rabatordning med en række danske og tyske naturvidenskabelige oplevelsescentre, som også tilgodeser årskortholderne.

Den ordning fortsætter i 2018, meddeler Mette Thybo.

Naturama i nyt turpas-samarbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce