Svendborg: Der knytter sig en smule mystik til et indbrud, som er begået hos Applus Bilsyn på Græsholmevej i det nordlige Svendborg.

Det fortæller Anders Lundegaard, som er politikommissær ved Fyns Politi.

- En dør er brudt op, og man har rodet rundt i et omklædningsrum. Men umiddelbart synes der ikke at være stjålet noget, siger politikommissæren, som oplyser, at der ingen spor er at arbejde videre med, ligesom han undrer sig over indbruddet.

- Det er lidt mystisk, hvad man vil derinde, for man kan jo ikke stjæle et bilsyn, siger han om udåden, som er begået i perioden fra mandag aften til tirsdag morgen. (finn)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.