Multihal-scene til dagplejen


Multihal-scene til dagplejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SVENDBORG: Statsforvaltningen får i næste uge svar fra Svendborg Kommune - bl.a. på spørgsmålet: Hvad skal kommunen bruge den kommende multihals scene til 365 dage om ugen?

Statsforvaltningen har bedt kommunen give en god forklaring på, at kommunen vil love det private selskab bag multihallen at betale 1452 kroner om dagen alle årets 365 dage - for at råde over scenen.

Kommunen har omdøbt en årlig driftsstøtte til multihallen til køb af ydelser - for samme beløb, mellem seks og otte millioner om året. Bl. a. rådighed over scenen for godt en halv million kroner om året.

Stiftstidende kan allerede nu afsløre, at scenen skal bruges til dagplejebørn. Blandt andet.

Scenen skal, skriver kommunen, indrettes som et fleksibelt aktivitetsrum. Som så - som et led i kommunens idrætsprofil som Team Danmark-kommune - skal bruges om formiddagen af børn fra dagplejen og institutionerne.

Om eftermiddagen skal scenen bruges til idrætstræning for skolebørn.

Og om aftenen er scenen så til rådighed for foreninger til "specialtræning, opvarmning til kampe og træning, dans, åben idræt m.v.", hedder det i udkastet til svar.

5,3 millioner kroner vil kommunen betale det private selskab for at have råderet over de øvrige faciliteter i multihallen 265 dage om året: Om formiddagen til skoleidræt og Sport Study Sydfyn-aktiviteter. Om eftermiddagen og aftenen til foreningernes aktiviteter. Ældreidrætten f.eks., som kommunen mener vil vokse fra 1200 til 1600 deltagere.

At hallerne nogle gange vil være lukket - f.eks. i sommerferier, helligdage, ved vedligehold og renovering - ændrer ikke noget ved kommunens betaling. For:

- Dette forhold ændrer dog ikke ved råderetten, da muligheden for aktiviteter er til stede, hedder det i svaret, som Statsforvaltningen skal sige god for - eller det modsatte.

Multihal-scene til dagplejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce