Morten S. Petersen forlader byrådet


Morten S. Petersen forlader byrådet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FRITAGELSE: Personlige problemer efter skilsmisse angives som årsag

SVENDBORG: Dansk Folkepartis Morten Sol Petersen, 39 år, har anmodet borgmester Jørgen Henningsen om at udtræde af Svendborg Byråd.

Foreløbig beder Morten S. Petersen sig fritaget for byrådsarbejdet i Svendborg frem til 1. juni, og årsagen angives som personlige problemer i forbindelse med Morten S. Petersens skilsmisse tidligere på året med amtsrådsmedlem Tina Petersen, også Dansk Folkeparti.

- Jeg har det ikke så godt og ser mig ikke i stand til at være byrådsmedlem. Jeg har også formandsposten i Peder Most Garden at passe, siger Morten S. Petersen, der i øvrigt ikke har lyst til at kommentere sin afsked med byrådet yderligere.

Regner du med at blive i Dansk Folkeparti?

- Det ender nok med, at jeg forlader Dansk Folkeparti.

Af politiske årsager?

- Nej, af samme årsag. Private problemer.

Netop amtsrådsmedlem Tina Petersen er Dansk Folkepartis førstesuppleant i Svendborg Byråd. Hvis Morten S. Petersens anmodning om fritagelse for byrådsarbejdet tages til følge, er det derfor hende, der erstatter eks-manden.

Ved byrådsmødet i aftes i Svendborg var Dansk Folkepartis stol tom. Borgmester Jørgen Henningsen havde på det tidspunkt endnu ikke orienteret byrådskollegaerne og nøjedes med at konstatere, at det ikke var muligt at finde afløser for blandt andet Morten S. Petersen med så kort varsel.

Det var i aftes ikke muligt at få en kommentar fra Tina Petersen. Ifølge borgmester Jørgen Henningsen er det imidlertid ikke helt problemløst for Morten S. Petersen at blive løst fra sin byrådsopgave.

Morten S. Petersen har i skrivelsen til borgmesteren bedt om orlov, et begreb, der ikke eksisterer i kommunalforvaltnings-regie. Desuden er det ikke tilstrækkeligt at angive "personlige problemer" som årsag.

Morten S. Petersen, som har haft sæde i Svendborg Byråd gennem syv år, vil derfor blive bedt om en uddybende begrundelse for at vinke farvel.

Morten S. Petersen forlader byrådet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce