Mød publikum: Spændt forventning til Verdensballetten


Mød publikum: Spændt forventning til Verdensballetten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forud for forestillingen, da Verdensballetten var på Broholm Gods søndag eftermiddag, benyttede mange gæster sig af at spise frokost i parken ved godset, og fælles for dem alle var en spændt forventning til forestillingen. Mød nogle af publikum her.

Torben og Merete Elmedal, Holbæk
Torben og Merete Elmedal Foto: Michael Nørgaard

At være her på godset er meget særligt for os, for vi er faktisk bekendte af familien. Det skyldes, at vi var de første til at opdrætte hunderacen Broholmeren, der jo netop kommer herfra, så vi har altid haft en særlig kontakt til familien på godset.

Historien om den store hund er jo, at den i sin tid blev kaldt "Den store Danske Hund", men efter vi tabte krigen i 1864 besluttede tyskerne, at hunden nu var tysk. Og det faldt den daværende godsejer, Niels Frederik Bernhard Sehested for brystet, hvorfor han begyndte at fremavle en ny dansk variant af den store hund på baggrund af de Broholmere, man trods alt havde i Danmark. Og fire år efter hans død i 1882 blev racen godkendt og navngivet Broholmeren efter godset her, og siden 1974 har vi avlet Broholmere.

Så selvom vi er interesserede i ballet og opera, så er det først og fremmest vores passion for Broholmere, der har fået os til at tage turen fra Holbæk og herover i dag. Men vi glæder os til forestillingen i de smukke rammer.

Marianne Sjøberg, Odense
Marianne Sjøberg Foto: Michael Nørgaard

Jeg er balletfan og har selv danset det de sidste 30-40 år. Så selvfølgelig skulle jeg også se Verdensballetten, når nu den kom til Fyn i år. Det er jo helt fantastisk. Jeg er fra Odense, og jeg har mange gange tænkt på at tage til Jylland for at se Verdensballetten, men det har altid passet dårligt, så det er super godt, at det nu er kommet til Fyn.

Naturen og omgivelserne betyder meget for oplevelsen, synes jeg. Her er jo virkelig skønt, og jeg og mine veninder har hygget os med frokost inden forestillingen. Det er fantastisk.

Anitta Osborne, Nyborg
Anitta Osborne Foto: Michael Nørgaard

Jeg er her sammen med min mor og hendes veninde. Faktisk har jeg min hest opstaldet her på Broholm, så det er også med til, at vi tænkte, at vi gerne ville se, hvad Verdensballetten var for noget.

Vi syntes bare, det kunne være spændende at se, så derfor købte vi billetter. Det er også ved at være længe siden, at jeg sidst har set ballet. Før i tiden gjorde jeg det ofte, fordi jeg har en veninde, der danser ballet. Så var jeg ofte inde at se det i København sammen med hende, men nu bor jeg i Nyborg, så det sker ikke så ofte længere.

Jeg forventer en smuk oplevelse i eftermiddag med nogle fantastisk dygtige dansere. Det kan kun blive godt.

Evan og Vibeke Frederiksen, Faaborg
Evan og Vibeke Frederiksen Foto: Michael Nørgaard

For mig er det balletten, der trækker. Jeg er balletentusiast, mens min mand er mere til opera. Jeg har rejst meget for at se ballet. Og sammen har vi rejst meget for at høre opera. Vi er fra Faaborg og er medlemmer af en musikforening der, hvor vi hvert forår tager på tour for at høre opera. Så vi har været rundt i hele Europa for at høre opera. Sidst var vi i Berlin.

I dag er det jo både ballet og opera, og det venter vi os meget af. Jeg forventer en flot forestilling, og vi har jo ikke set disse dansere før, for de er jo ikke danskere, så vi ser meget frem til at opleve dem på scenen.

Per og Lene Christensen, Svendborg
Per og Lene Christensen Foto: Michael Nørgaard

Vi er ikke vant til at gå til ballet, men vi forventer en storslået oplevelse. Vi besluttede at købe billetter til forestillingen, fordi vi godt kan lide at prøve forskellige kulturarrangementer. Og med de her omgivelser tænkte vi, det kun kunne blive en flot oplevelse.

Så faktisk ved vi ikke så meget om ballet. Men for os er det bare spændene at få en god oplevelse, og når det kommer til kulturarrangementer, er vi til alt lige fra rock til opera, bare det ikke bliver for mainstream og poppet. Og nu det her, det er jo nogle af verdens bedste dansere, så det kan vel kun være godt, og vi er jo fra Svendborg, så vi har ikke langt.

Mød publikum: Spændt forventning til Verdensballetten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce