Mød Mette Frederiksen på Kammerateriet

Det er ikke første gang, Mette Frederiksen (S) stiller op til debat i Svendborg. Sådan så det ud, sidst hun var med i Fyns Amts Avis' Debatteriet i januar 2017 og lod sig gå på klingen af svendborgenserne. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær

Mød Mette Frederiksen på Kammerateriet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hun kan gå hen at blive landets næste statsminister, Mette Frederiksen (S), og nu har du mulighed for at møde hende og debattere med hende på Kammerateriet på tirsdag.

Svendborg: Mette Frederiksen (S) kommer til Svendborg på tirsdag den 21. maj og stiller op til debat på Kammerateriet fra klokken 18-18.45, og du er inviteret.

Hun er jo som bekendt ikke en fru-hvem-som-helst. Hun kan jo gå hen at blive Danmarks næste statsminister, når valget den 5. juni er overstået.

Derfor er det naturligvis oplagt, at alle får lejlighed til at høre hende argumentere for sine synspunkter. Af samme grund er arrangementet gratis og alle er velkomne.

Vi hører hende ad, hvorfor hun egentlig ikke går ind for minimumsnormeringer, når nu hun har lovet, at hun vil være børnenes statsminister.

Og vi spørger hende naturligvis også, hvorfor hun har affejet Lars Løkke Rasmussens (V) udstrakte hånd og tilbud om at danne regering hen over midten med Venstre.

Og sidder du med et spørgsmål, du gerne vil have svar på, vil du selvfølgelig også få lejlighed til at stille Frederiksen det.

Kom, lyt og debatter med Mette Frederiksen til Fyns Amts Avis' Debatteriet på tirsdag.

Mød Mette Frederiksen på Kammerateriet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce