Svendborg: En 73-årig mand fra Svendborg må formodes at vente på posten med nogen bæven.

Tirsdag klokken 21.56 blev han standset af en patrulje fra Fyns Politi, da han kom kørende ad Tvedvej, og da betjentene ikke mente, at han virkede appelsinfri, blev han bedt om at blæse i alkometeret.

Ifølge kriminalassistent Steen Foged fra Fyns Politi gav pustet i apparatet anledning til, at betjentene fragtede ham til Svendborg Sygehus, hvor der blev taget en blodprøve, og nu må han så vente på, at resultatet af prøven foreligger. Hvilket det typisk vil gøre i løbet af to-tre uger, oplyser Steen Foged. (finn)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.