Mobil politistation parkerer på Frederiksø

Fyns Politi benytter efterårsferien til at lufte den mobile politistation. Arkivfoto: Kim Haugaard

Mobil politistation parkerer på Frederiksø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I justitsminister Søren Pape Poulsens (K) bestræbelser på at bringe det danske politi tættere på borgerne tager Fyns Politis mobile politistation på tur ud i efterårsferien. Onsdag kan man møde den på Svendborg Havn.

Svendborg: Ser man en stor bil med politiets logo på rundt omkring til efterårsferiens arrangementer i det sydfynske, er det ikke, fordi der er fare på færde.

Det er, fordi justitsminister Søren Pape Poulsen (K) ønsker, at politiet skal være mere synligt tættere på borgerne, og et led i den mission er mobile politistationer.

I Svendborg kan man møde Fyns Politis udgave af rullende politistation onsdag 17. oktober, hvor den vil være parkeret på Frederiksø fra klokken 10 til 14 i anledning af Svendborg Streetfood-marked i den gamle værftshal.

Vognen er bemandet af to betjente, som er klar til at møde borgerne.

- Borgerne kan komme og spørge politiet til råds. De er selvfølgelig også meget velkomne til at fortælle om, hvad der rører sig i deres nærområde, hvad der måske gør dem utrygge netop der, hvor de bor, siger Arne Gram, der er politidirektør hos Fyns Politi ifølge en pressemeddelelse.

Brugen af mobile politistationer er et af i alt 14 initiativer, som justitsministeren præsenterede i sidste uge i udspillet "Nærhed og tryghed". På Fyn vil man også kunne møde den mobile politistation ved rådhuset i Faaborg i dag, tirsdag 16. oktober, fra klokken 9 til 11 og ved vikingemuseet i Ladby i Kerteminde Kommune fra klokken 12 til 13.30.

Mobil politistation parkerer på Frederiksø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce