Mistænkelig mand solgte jakker på Odensevej

Jakkerne kan vise sig at stamme fra et tyveri, tænker Fyns Politi. Arkivfoto: Michael Bager

Mistænkelig mand solgte jakker på Odensevej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En mand lod sig besnakke til at købe 10 jakker for 4800 kroner af en mand af østeuropæisk udseende på Odensevej. Bagefter meldte han episoden til politiet.

Svendborg: Om det var en art tricktyveri eller bare en dårlig handel, er endnu uvist.

Men en mand fik i hvert fald en lidt underlig fornemmelse oven på et køb, han gjorde sig mandag kort før middag på Odensevej i Svendborg.

Her blev manden opsøgt af en mand af østeuropæisk udseende, som ville sælge ham nogle jakker. Han forklarede, at han havde været på tøjmesse og gerne ville undgå overvægt på flyet, når han skulle rejse hjem. Den forklaring købte manden på Odensevej tilsyneladende, for sammen fik de snakket sig frem til en pris på 4800 kroner, som blev betalt kontant.

I bytte fik manden 10 jakker, men efterfølgende kom han i tvivl om jakkernes værdi og henvendte sig derfor til Fyns Politi, der har noteret sig anmeldelsen. Ikke fordi, der umiddelbart er sket noget ulovligt.

- Men det ser lidt mistænkeligt ud. Jakkerne kan jo stamme fra et tyveri et eller andet sted, siger Per Lydiksen Laursen, vicepolitiinspektør ved Fyns Politi.

Manden beskrives som østeuropæisk af udseende, 40-50 år, 175-180 centimeter høj, almindelig af bygning, hvid i huden og med mellemlangt, sort hår, der var klippet meget kort i siderne og strøget tilbage med voks på midten. Manden talte engelsk og var iført jakkesæt med sorte bukser og brun jakke i samme mærke som de jakker, han solgte. Han var kørende i en lejet mørk Audi med danske nummerplader.

Mistænkelig mand solgte jakker på Odensevej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce