Svendborg: Beredskab Fyn fik fredag en melding af den ikke helt almindelige slags.

Den kom fra en kvinde, som befandt sig på tankstationen Ingo på Odensevej i Svendborg, hvor hun havde hældt 15 liter benzin på sin bil - en ældre Suzuki.

Troede hun.

- Det viste sig, at al benzinen var løbet ud på pladsen i stedet for ned i benzintanken, fortæller Per Aaskov, der var indsatsleder på opgaven og oplyser, at en utæthed mellem bilens benzindæksel og tank formentlig har skylden for miséren.

Per Aaskov kontaktede derfor benzinselskabet, som kunne forsikre, at det vildfarne brændstof var blevet samlet op af et såkaldt olieudskilleranlæg og derfor ikke havde forurenet, og tilbage var så at rekvirere en kranvogn, der kunne trække kvindens bil væk. (finn)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.