En 18-årig mand faldt natten til torsdag i havnen i Svendborg og var på vej til bunds, da han blev reddet af Jesper W. Jørgensen og dennes søn. Og deres indsats var ikke forgæves.

Svendborg: Det nyttede.

Sådan kan Jesper W. Jørgensen og hans søn, Emil, konkludere i kølvandet på, at de efter en heroisk indsats natten til torsdag fik fisket en 18-årig mand op af Svendborg Havns iskolde vand.

Ret tidligt torsdag meldte politiet ud, at den 18-årige var uden for livsfare, mens det var uvist, hvordan han så havde det.

Det er det ikke længere.

Ved 19-tiden torsdag fik Jesper W. Jørgensen og Emil besøg på motorbåden i havnen i Svendborg.

- Det var den 18-åriges forældre, der ville takke os for indsatsen, og de fortalte, at deres søn har det godt, og at forventningen er, at han bliver udskrevet i morgen (fredag, red.), fortæller Jesper W. Jørgensen, som fik fat i den 18-årige, lige før han gik til til bunds, og langt hen ad vejen troede, at han var i færd med at bjærge et lig.

Han er derfor glad for besøget og beskeden.

- Det hele fik en lykkelig udgang. Det kan ikke være bedre, siger han.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.

Mere om emnet

Se alle
Sprang nøgen i vandet: Far og søn reddede 18-årig fra at drukne

Sprang nøgen i vandet: Far og søn reddede 18-årig fra at drukne

18-årig lå med hovedet nede i vandet: Reddet op af havnen af far og søn

18-årig lå med hovedet nede i vandet: Reddet op af havnen af far og søn

Kørt på sygehuset: 18-årig faldt i havnen

Kørt på sygehuset: 18-årig faldt i havnen