Million efter million på kajen

Mikkel Synnestvedt spejder efter købere med et par ledige millioner på kontoen.
Foto: Tim K. Jensen

Million efter million på kajen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Interesserede købere sværmer om de store, flotte både ved "Fyn til søs 2008"

SVENDBORG: Den ene million lå og skvulpede ved siden af den anden i havnen ved Maritimt Center. Endnu flere millioner lå tæt på hinanden på kajen, da den store inspirationsmessse "Fyn til søs 2008" åbnede lørdag. Messen fortsætter i dag.

Mikkel Synnestvedt fra firmaet Boat Life, en af de mange udstillere, sidder på en kæmpestor Monte Carlo 37 motorbåd fra franske Beneteau og kigger efter interesserede købere, der lige har 2,2 millioner kroner til sådan én lækker sag - fremstillet stort set udelukkende af kærlige kvindehænder på fabrikken syd for Paris. Mikkel Synnestvedt behøver nu ikke vente særlig længe. Der er mange interesserede. Om de køber, det er så en an den sag.

- Hvem har overhovedet råd til sådan en sag?

- Flere end du tror, fortæller Mikkel Synnestvedt.

- Ja firmaer, men vel ikke private?

- Ork jo, også private. Jeg solgte forleden en båd til en privat for 4,4 millioner kroner. Han hævede dem lige i banken.

- Hold da op, så skal man i hvert fald tjene mere end en journalistløn.

- Ja, og mere end en bådsælger-løn, siger Mikkel Synnestvedt, der dog kan supplere bådsælger-lønnen med, hvad det nu giver at være medejer af firmaet Boat Life.

Jo, bådbranchen mærker også, når der er økonomisk nedgang - på samme måde som bolig- og sommerhusmarkedet, indrømmer Mikkel Synnestvedt.

- Men det er ikke noget, vi mærker for både i den her klasse. Dem, der køber sådan én, har råd under alle omstændigheder, siger han og fortæller om det ældre ægtepar, der har været og se på den:

- De har solgt deres virksomhed og nogle ejendomme og er flyttet ind i et hus ned til vandet i Svendborg. Nu skal de have en båd til at ligge dernede.

Tja, i sandhed - der skal mere til end en journalistløn, må Stiftstidendes udsendte reporter konstatere dér mellem den ene million efter den anden ved Maritimt Center.

I dag ligger de der endnu.

Million efter million på kajen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce