Med lukningen af Millings Pølsevogn i Gerritsgade er et stykke Svendborghistorie slut

Svendborg: Det var nærmest et stykke Svendborghistorie, der blev fjernet fra bybilledet, da Millings Pølsevogn søndag blev fjernet fra gågaden foran Kvickly i Gerritsgade i Svendborg.

Indehaveren, erhvervsmanden Mogens Milling, har sammen med sin kone Lene Milling drevet pølsevognen siden 1983, og det mener de er tilstrækkeligt.

- Lene har stået der siden 1983, og det må være nok. Hun gider ikke mere, siger Mogens Milling.

Lene Milling har sideløbende været med til at drive depotrumfirmaet Lager Box Fyn, der holder til i Vestergade 44, og det vil hun nu koncentrere alle sine kræfter om.

- Vi har i øjeblikket 150 bokse i Vestergade 44, og det går helt forrygende. Derfor har vi også nogle aktuelle planer om, at udvide det firma, fortæller Mogens Milling.

Lukningen af pølsevognen hænger også sammen med, at Kvickly har nogle planer for det område, hvor Millings Pølsevogn har stået i årevis. Disse planer vil Søren Friis, varehuschef i Kvickly City, dog endnu ikke offentliggøre.

- Nej, det er for tidligt. Vi har nogle spændende planer for Kvicklys forområde, men hvad det er, kan jeg endnu ikke fortælle, siger han.

  • Katrine Becher Damkjær

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers redaktion i Svendborg, hvor jeg jagter alle former for nyheder. Jeg skriver både til Fyns Amts Avis, Fyens Stiftstidende og Fyens.dk. Er bosat i Svendborg med min familie og uddannet på Danmark Journalisthøjskole i 1994.