Mere hæder til Carlos' Kitschen

Mette Fredeiksen (S), formand for Socialdemokraterne, besøgte i sidste uge carlos' Kitschen i Svendborg. Nu overrækker samme politiker stedet Fællesskabsprisen 2016.
Foto: Roland Petersen

Mere hæder til Carlos' Kitschen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Resocialiseringsprojektet Carlos' Kitschen i Svendborg har netop fået overrakt Fællesskabsprisen af Socialdemokraternes formand, Mette Frederiksen (S)

Svendborg: Søren Carlos er stadig helt overvældet, da fyens.dk fanger ham på en mobiltelefon.

- De har lejet hele Oslo-båden til os. Det er så surrealistisk. Det er toppen af dansk erhvervsliv og politik, der er her, og har fået øjnene op for vores lille biks.

Torsdag eftermiddag fik resocialiseringsprojektet Carlos' Kitschen, som Søren Carlos har taget initiativ til og driver i Svendborg, overrakt Fællesskabsprisen 2016. En pris, der for tredje år i træk bliver uddelt til mennesker og initiativer, som gør noget ekstraordinært for fællesskabet i Danmark.

Prisen er blevet til i et samarbejde mellem Mette Frederiksen (S) og 3F, Dansk Metal, HK, ISS, Falck, Pension Danmark, Post Danmark, to professionshøjskoler og VIA University College.

- Det er helt vildt, at vi har opnået det her på de ti måneder, der er gået. Vi møder så mange mennesker her, og der er hele tiden nogen, der kommer hen og giver os deres kort, lyder det begejstret fra Søren Carlos.

Carlos' Kitschen er en restaurant i Møllergade, der har nuværende og tidligere indsatte ansat i håbet om, at det hjælper dem bedre tilbage i samfundet.

Med prisen følger ikke noget kontant beløb, men en ære, som er uvurderlig, mener Søren Carlos.

- Det giver et boost til tanken om, at vi gør det rigtige. Og det giver motivation, som vi kan bruge, også når vi står og folder servietter og vasker op. Det giver noget ekstra energi, siger han fra Oslo-båden.

Ud over Carlos' Kitschen fik ni andre også Fællesskabsprisen. De andre priser blev overrakt af tidligere prismodtagere, men Søren Carlos og hans følge fik prisen overrakt af Mette Frederiksen (S), der netop har været i Svendborg og besøge Carlos' Kitschen.

I aften, torsdag, skal Søren Carlos og de ni andre prismodtagere til reception i HKs hovedsæde på Islands Brygge.

Carlos' Kitschen har blandt andet også modtaget 84.000 kroner fra Albanifonden.

Mere hæder til Carlos' Kitschen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce