Mens vi venter på reformen


Mens vi venter på reformen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SVENDBORG: Fremtidens politiorganisation indebærer store forandringer. Måske kun én politikreds på Fyn, hvem ved. Måske et par stykker. Alle forventer centralisering.

Sidst i februar i år fremlægger regeringens visionsudvalg sit bud på de kommende skitser, og fungerende politimester Arne Gram, Svendborg Politi, bød generelt forandringerne velkomne i sin tale ved politiets nytårs-parole i går. En "milepæl i politialmanakken" vinker forude.

- Det er min opfattelse, at mange nu ligefrem higer efter en afklaring. Personligt vælger jeg at se det som startskuddet til en ny og spændende fremtid med masser af udfordringer, sagde Arne Gram.

- Vi skal ikke være bange for at eksperimentere, afprøve og undersøge, om ting måske mere hensigtsmæssigt kan gøres anderledes. Det er da ikke utænkeligt. Der ligger i den form for nysgerrighed et stort udviklingspotentiale i sig selv, sagde Arne Gram og citerede en kinesisk vismand:

"Det, som tåben gør til sidst, gør den vise i begyndelsen."

Om det forgangne år 2004 beskrev han i sin tale en velfungerende politistation med opklaringsprocenter over landsgennemsnittet, indførelse af nyt tidsregistreringssystem, som blandt andet indebærer, at afspadseringspuklerne på Tvedvej holdes nede samt fortsat færre indbrud i borgernes privathjem.

Til gengæld noterede Arne Gram sig, at personalet på Svendborg Politigård ikke giver den interne jobtilfredshed topkarakter. Her må forholdene forbedres, hvis betegnelsen "landets bedste arbejdsplads" skal blive aktuel.

- Jeg vil derfor gentage min tidligere opfordring om at lade eventuel kritik eller utilfreds med arbejdsforholdene komme ledelsen for øre, sagde Arne Gram.

Tre ansatte på politigården modtog hæderstegn for et kvart årshundredes arbejde i politiet, nemlig politiassistent Jørgen Benjamin Tyllesen, p.t. kriminalpolitiet i Svendborg, ejendomsservicemedarbejder Poul Frederiksen, Svendborg, der har været tilknyttet Svendborg Politi som pedel siden 1. marts 1979 samt politiassistent Johannes Madsen fra ordenspolitiet, der lige nu er tjenestegørende i Ringe.

Mens vi venter på reformen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce