Problemer med pilotering og leverancer af byggematerialer har forsinket byggeriet i Jernbanegade.

Svendborg: Den heftige aktivitet i byggeriet betyder, at det nye friplejehjem i Jernbanegade bliver forsinket i tre-fire måneder.

Friplejehjemmet skulle efter planen have åbnet i maj eller juni, men åbningsdagen er nu udsat til midten af august eller starten af september. Det fortæller den nyansatte forstander Sten Dokkedahl.

- Først løb man ind i et problem med piloteringen, og siden har vi to gange oplevet, at leverancer af byggematerialer er blevet forsinket på grund af aktiviteten i byggeriet, fortæller forstanderen.

Byggeriet bliver efter den nye tidsplan afleveret af håndværkerne den 6. august, og Sten Dokkedahl håber på, at man på det tidspunkt er nået så langt, at de første beboere kan flytte ind midt i august.

Der bliver plads til 40 beboere i det nye friplejehjem, der opføres af Danske Diakonhjem og har en samlet anlægspris på omkring 88 millioner kroner.

62-årige Sten Dokkedahl blev ansat som forstander den 1. januar. Han er tidligere koncernchef i Faaborg-Midtfyn Kommunes afdeling for sundhed og omsorg.

  • Katrine Becher Damkjær

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers redaktion i Svendborg, hvor jeg jagter alle former for nyheder. Jeg skriver både til Fyns Amts Avis, Fyens Stiftstidende og Fyens.dk. Er bosat i Svendborg med min familie og uddannet på Danmark Journalisthøjskole i 1994.

Mere om emnet

Se alle
Overkapacitet: Nyt friplejehjem lukker 16 demensboliger

Overkapacitet: Nyt friplejehjem lukker 16 demensboliger