Mand var fuldstændig uregerlig i politibilen

Tegning: Gert Ejton

Mand var fuldstændig uregerlig i politibilen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skulle have en bøde på 1500 kroner for at tisse op ad pizzabar, men der røg et tillæg på for dårlig opførsel

Svendborg: Han stod til en bøde på 1500 kr. for at tisse op ad bagdøren til Kaplan Pizza i Frederiksgade efter en våd tur i byen, men det blev meget værre. Pizzaejeren tilkaldte politiet, men manden ville ikke oplyse sit navn og kaldte i øvrigt betjentene for ”idioter”, og så var der lagt i kakkelovnen.

Den 39-årige blev anholdt, men ville ikke ind i politibilen. En gang peberspray nedsatte dog hans modstandskraft, men det kneb gevaldigt at få lukket politibilens bagdør, mens han strittede ud med benene.

Så der måtte lidt kræfter og lidt vægt fra politifolkenes side til for at få ham til at makke ret. Med forstærkning og i alt fire mand lykkedes endelig at få ham i håndjern, og så gik turen mod detentionen i Odense.

Den 39-årige faldt dog ikke til ro, så bilen måtte holde ind på motorvejen omkring Kværndrup og få fat i en af politiets mandskabsvogne. Og så hjalp peberspray igen med at få det hele til at glide.

Manden har netop været i retten og lagde ikke fingrene imellem med hensyn til politiets behandling af ham.

Han talte 13 mærker på sin krop og havde smerter i venstre arm, da han vågnede op i detentionen, i øvrigt kun iført boxershorts. Han fik aldrig vasket pebersprayen ud af øjnene, kunne han konstatere, da han stadig havde sine kontaktlinser på.

Han havde været beruset, men huskede dog tydeligt, at betjentene bad ham holde kæft og ville give ham mere peberspray. Retten troede mest på politiets version og idømte manden otte dagbøder på hver 625 kr., altså en samlet bøde på 2600 kr.

Mand var fuldstændig uregerlig i politibilen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce