Mand truede kvinde og politiet: - I skal slagtes

Fyns Politi. Arkivfoto: Michael Bager

Mand truede kvinde og politiet: - I skal slagtes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet måtte skride til anholdelse, da en mand truede en kvinde med at slagte hende. Senere sparkede han også en betjent.

En mand blev søndag tidligt på aftenen anholdt for trusler på livet, vold mod politiet, overtrædelse af knivloven, fornærmende tiltale af offentlig myndighed og besiddelse af hash.

Episoden starter, da en kvinde kommer kørende i sin bil med sin datter på Ladefodvej ved Hesselager. Her finder hun en mand i vejgrøften, der ligger sammen med en væltet cykel.

- Hun tror, han er væltet på cykel, og hun anser selvfølgelig, at han har brug for hjælp og er kommet til skade, oplyser Lars Fredensborg, der er vagtchef hos Fyns Politi.

Da kvinden retter henvendelse til manden, bliver hun ifølge politiet mødt med ordene: "Skynd dig at køre, før jeg slagter dig og putter dig i din egen grav".

Kvinden bliver bange og kører hjem, hvorefter hun kontakter Fyns Politi.

"Pansergalninge"

Politiet kører ud til stedet, og da de ankommer, trækker manden i grøften en filetkniv frem og truer betjentene.

Det lykkes politiet at få kniven fra manden, der samtidig sparker ud efter en betjent og rammer ham på låret. Herefter begynder det at regne med skældsord over politiet.

- Han sviner politiet til med ukvemsord, siger Lars Fredensborg og nævner blandt andet ord som "pansergalninge", "panserekskrementer", "naziperverseafskumssvin" og "I skal slagtes".

Politiet skrider til anholdelse af manden, og under anholdelsen finder de også 18 gram hash på manden.

Den anholdte er nu i politiets varetægt, og ifølge vagtchefen har en læge været forbi og tilse ham.

- Han skal have noget hjælp, så vi sørger for, han får den hjælp, han skal bruge, oplyser Lars Fredensborg og uddyber samtidig, at manden tvangsindlægges.

Mand truede kvinde og politiet: - I skal slagtes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce