Svendborg: De havde kun delvist succes, de tyve, som omkring klokken 20.30 lørdag begik indbrud i et hus på Nyborgvej i Svendborg. Det lykkedes ganske vist at bryde ind i hjemmet ved at knuse en rude, og de fik også nogle guldsmykker med sig. Men de havde givetvis sat næserne op efter mere.

- De havde slæbt et pengeskab ud af huset, men det var åbenbart for stort til, at de kunne få det med. For de endte med at efterlade det, siger Steen Foged, der er kriminalassistent ved Fyns Politi.

En nabo, som så tyvene løbe væk og derfor slog alarm, har beskrevet dem som "tre mænd i mørkt tøj", oplyser Steen Foged. (finn)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.