Mads Holger døde på Thurø

Mads Holgers sommerhus ligger fredeligt for enden af en blind vej ned til Svendborgsund. Det var her, han døde mandag den 4. juli 2016.
Foto: Gitte Gedde

Mads Holger døde på Thurø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det var familiens lille sommerhus yderst på Thurø, der dannede ramme om den kendte radiovært, debattør og forfatters selvmord

Thurø: Beboerne på en lille blind vej på Grasten yderst på Thurø undrede sig, da der mandag eftermiddag trillede først en politibil og siden en ambulance forbi vinduerne. De standsede først ved det sidste lille hus på vejen.

Der var hverken blå blink eller udrykning, og da der lidt senere blev båret en person ud på en båre, formodede de naboer, avisen har talt med, at der nok var tale om sygdom.

Men det var den 38-årige tidligere konservative politiker, radiovært, debattør og forfatter Mads Holger, der var afgået ved døden i familiens sommerhus.

Ifølge familien var der tale om et selvmord.

Huset har været i familiens eje i flere år, og Mads Holger har tidligere fortalt, at han brugte det rekreativt, når han havde brug for det.

Folk i nabolaget har ikke haft den store kontakt med ham, og flere naboer fortæller, at han ikke blandede sig landsbyens liv, når han var på Grasten.

Har du selvmordstanker?

Hvis du er i krise eller har tanker om selvmord, så sig det til nogen. Det hjælper at få sat ord på de svære tanker og følelser, du har, og du kan gøre det anonymt.

Du kan kontakte Livsliniens telefonrådgivning, 70 201 201 alle årets dage fra kl. 11-04, ligesom du har mulighed for at chatte med Livslinjen.

Mads Holger døde på Thurø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce