Søndag slår Svendborg Forsamlingshus dørene op for byens nye folkekøkken, som serverer mad til rimelige priser.

Svendborg: Der er godt nyt til dem, der holder af et fornuftigt måltid til en billig penge.

På søndag klokken 17 slår indehaveren af Carlos' Kitschen i Møllergade, Søren Carlos, nemlig dørene op til byens nye folkekøkken.

Det ligger i Svendborg Forsamlingshus på Lundevej og vil holde åbent hver søndag fra klokken 17 til 19, og mens vinteren vil være domineret af rustikke simreretter, så vil gæsterne blive budt på lettere retter i den varme periode.

Og prisen bør ikke skræmme nogen. Voksne skal slippe 85 kroner for et måltid, børn 45 kroner, og i en pressemeddelelse oplyser Søren Carlos, at der er vand i hanen, men at folk faktisk også godt selv må medbringe drikkevarer.

Skulle det vise sig, at der ikke er spist op klokken 19, så kan retterne købes med hjem til halv pris, hedder det i pressemeddelelsen.

Køkkenet kan bespise i alt 80 personer, og tilmelding kommer til at foregå via husets facebookside eller på telefon 2076 6723 på hverdage mellem klokken 14 og 17.

Ud over Søren Carlos skal folkekøkkenet drives af forsamlingshusets frivillige.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.

Mere om emnet

Se alle
Svendborg Forsamlingshus er blevet et underværk: Stor donation fra Realdania

Svendborg Forsamlingshus er blevet et underværk: Stor donation fra Realdania

Åbningsfest for Svendborg Forsamlingshus: Et hus med potentiale for fællesskab

Åbningsfest for Svendborg Forsamlingshus: Et hus med potentiale for fællesskab

Forsamlingshus åbner med musik, dans og ægrulning

Forsamlingshus åbner med musik, dans og ægrulning