Lundeborg Købmand: Nu skal borgerne i sving

Nu er alle formalia på plads i foreningen Købmand i Lundeborg, og det praktiske arbejde kan gå i gang. Foto: Katrine Becher Damkjær

Lundeborg Købmand: Nu skal borgerne i sving

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et halvt hundrede lundeborgensere var torsdag aften med til at vælge en bestyrelse til foreningen, Købmand i Lundeborg. Dermed er man klar til at gå i gang med det praktiske arbejde.

Lundeborg: Lundeborg kom et afgørende skridt nærmere sin savnede købmandsbutik torsdag aften, da 50-60 lundeborgensere holdt ekstraordinær generalforsamling og blandt andet fik valgt en bestyrelse.

Med i bestyrelsen er blandt andre den helt nytilflyttede Kim Groth Nielsen, der fortæller, at alle betingelser for at sætte processen i gang er til stede.

- Der er stor opbakning, og vi har allerede 35-40 mennesker tilmeldt de forskellige arbejdsgrupper. Indenfor de næste tre uger går de frivillige i gang i lokalerne, siger han.

- Vi kan med en etableret bestyrelse også begynde at søge penge fra fonde og lignende, og så kan vi få lavet gældsbrevene til dem, der har givet tilsagn om borgerlån.

Torsdag aften kunne tælles til 111 medlemmer og et samlet tilsagn på 275.000 kroner.

- Vi skal op på 200 medlemmer og et samlet beløb på 300.000 kroner, men det er vi overbevist om, at vi nok skal nå, siger han.

Det første bestyrelsesmøde finder sted på mandag, men bestyrelsen har allerede konstitueret sig umiddelbart efter den ekstraordinære generalforsamling.

Der er flere gengangere fra den hidtidige arbejdsgruppe, men også nogle helt nye. Den tidligere kontaktperson Thorvald Isager er ikke med i bestyrelsen - og det har ifølge ham heller ikke været planen.

- Jeg har for travlt med mine andre job, men jeg vil fortsat gerne hjælpe. Derfor har jeg meldt mig som frivillig, siger han.

Bestyrelsen ser sådan ud: Formand Kenneth Arndrup, næstformand Jane Bergenhagen, kasserer Jesper Hegaard, sekretær Bibi Terkildsen samt det menige medlemmer Thomas V. Nielsen med suppleanterne Kim Groth Nielsen og Tasia Grønlund.

Lundeborg Købmand: Nu skal borgerne i sving

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce