Lukning truer: Stor Skårup-forening i tovene

Elsa Gam Hansen stopper efter 20 år som formand for Damgårdsklubben, og findes der ikke en afløser, så lukker foreningen. Arkivfoto: Jørgen Outzen

Lukning truer: Stor Skårup-forening i tovene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Formand for Damgårdsklubben træder tilbage, og findes der ikke en afløser, lukker foreningen efter 28 år.

Skårup: Sidste år var Skårup-foreningen Damgårdsklubben ude i tovene, fordi den op til generalforsamlingen ikke kunne finde en ny kasserer.

Dengang trådte Ingrid Nielsen til og løste problemet, men nu er den gal igen op til generalforsamlingen, der holdes på Plejecentret Damgården mandag den 29. januar.

Formand Elsa Gam Hansen, sekretær Margit Kølle og bestyrelsesmedlem Karen Schapiro har alle meddelt, at de stopper i foreningen, der laver støttearrangementer og samler penge ind til aktiviteter på plejecentret i Skårup.

Tre årlige arrangementer

Indtil videre er det ikke lykkes at finde afløsere, og det truer den 28 år gamle forenings eksistens. Særlig formandsposten kan blive svær at få besat, og Elsa Gam Hansen kan ikke overtales til at fortsætte. Hun har været med i bestyrelsen siden starten i 1990 og været formand i 20 år.

- Jeg er 82 år og har svært ved at se mig selv fortsætte i endnu to år. Jeg synes, det er tiden at finde en afløser, siger Elsa Gam Hansen, der appellerer til alle om at møde op på generalforsamlingen og stille sig til rådighed for arbejde.

Hvis det ikke lykkes at finde afløsere til bestyrelsen, vil der i løbet af en måned blive indkaldt til en ekstraordinær generalforsamling, og er posterne fortsat ubesat, lukker foreningen.

Damgårdsklubben har omkring 700 medlemmer og har tre større årlige støttearrangementer: Et spillegilde i maj, et loppemarked i august og et julemarked, der holdes første søndag i advent.

Foreningen fik sidste år omkring 50.000 kroner i kassen, og de bruges primært på at holde plejecentrets bus, Oskar, på vejene, så beboerne kan komme på udflugt.

Lukning truer: Stor Skårup-forening i tovene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce