Kvickly City i Svendborg renoverer kloakker efter fund af rotte i ejendommens kælder.

Der er nu håb om, at Kvickly City i Gerritsgade i Svendborg igen kan åbne butikken for kunderne.

Natten til tirsdag gik en rotte i fælden i butikkens kælder, og nu er hele kloaksystemet under varehuset ved at blive gennemlyst og renoveret.

Butikken, der har været lukket siden søndag, er dog sat i karantæne, og den åbner heller ikke onsdag. Varehuschef Søren Friis har dog et håb om, at butikken kan åbne sidst på ugen.

- Af fødevaremæssige årsager lukker vi ikke op, før vi er 100 procent sikre på, at der ikke er skadedyr i butikken, siger varehuschefen.

Han tør endnu ikke gætte på, om butikken åbner torsdag, fredag eller først endnu senere på ugen.

- Man er ved at gennemlyse hele kloaksystemet under ejendommen, som har nogle gamle kloakrør, som har vist sig ikke at være fuldstændig tætte, siger Søren Friis.

Han oplyser, at alle varehusets ferske varer er kasseret. 20 af de 80 ansatte er i gang med oprydning og rengøring af hele butikken. Hvad det koster at holde varehuset lukket på tredje døgn, har han ikke et overblik over.

- Det er selvfølgelig en stor regning, som vi er forsikret imod, men det der ærgrer os mest, er at vi skuffer de mange tusinde kunder, som kommer her hver dag. Dem glæder vi os til at åbne for igen, siger Søren Friis.

Ejendommen i Gerritsgade ejes af selskabet ApS Investeringsselskabet af 1.10.1979, der har adresse i Hellerup.

  • Katrine Becher Damkjær

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers redaktion i Svendborg, hvor jeg jagter alle former for nyheder. Jeg skriver både til Fyns Amts Avis, Fyens Stiftstidende og Fyens.dk. Er bosat i Svendborg med min familie og uddannet på Danmark Journalisthøjskole i 1994.

Mere om emnet

Se alle
Rotter standser påskehandel i brugs

Rotter standser påskehandel i brugs

1
Svendborg: Rottelort holder stadig brugs lukket

Svendborg: Rottelort holder stadig brugs lukket

3
Rotter lukker sydfynsk butik

Rotter lukker sydfynsk butik