Svendborg-varehus genåbner torsdag morgen efter fire dage med lukkede døre.

Efter fire dage med lukkede døre er Kvickly City i Gerritsgade i Svendborg klar til igen at åbne dørene for kunderne.

Butikken åbner bagerafdelingen torsdag morgen klokken syv, mens hele butikken åbner klokken otte. Det fortæller varehuschef Søren Friis.

- Vi har fået lukket alle hullerne fra vores kælder til butikken, og Fødevarestyrelsen har godkendt, at vi igen kan åbne butikken, siger varehuschefen.

Butikkens bagerafdeling lukkede fredag efter mistanke om skadedyr, og siden søndag har hele varehuset været lukket. Natten til tirsdag gik en rotte i en fælde i butikkens kælder, og man fandt kort efter ud af, at der var huller i ejendommens kloaksystem.

Søren Friis oplyser, at der stadig vil være håndværkere i kælderen under varehuset, og at varehusets egen bagerafdeling, der holder til i kælderen, derfor vil være lukket.

- Men vi får brød fra vores kolleger i Kvickly Storcenter, og har åbent i vores bagerafdeling fra klokken syv, siger Søren Friis.

  • Katrine Becher Damkjær

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers redaktion i Svendborg, hvor jeg jagter alle former for nyheder. Jeg skriver både til Fyns Amts Avis, Fyens Stiftstidende og Fyens.dk. Er bosat i Svendborg med min familie og uddannet på Danmark Journalisthøjskole i 1994.

Mere om emnet

Se alle
Rotter standser påskehandel i brugs

Rotter standser påskehandel i brugs

1
Svendborg: Rottelort holder stadig brugs lukket

Svendborg: Rottelort holder stadig brugs lukket

3
Rotter lukker sydfynsk butik

Rotter lukker sydfynsk butik