Der blev givet påtaler, men ingen bøder, da politiet onsdag morgen var på besøg ved tre af Svendborg Kommunes skoler.

Svendborg: Der kom ingen penge i statskassen, da betjente fra Fyns Politi i Svendborg onsdag morgen var på besøg på Ørkildskolen på Østre Skolevej, Vestre Skole på Gyldenbjergsvej og Skårup Skole i Østergade i Skårup.

Det oplyser Steen Foged, der er kriminalassistent ved politiet i Svendborg.

- Vi kører en skolekampagne, hvor vi har fokus på trafiksikkerhed, for børnene skal kunne komme sikkert i skole. Og det glædelige er, at mens der blev givet en del påtaler, så blev der ikke udstedt en eneste bøde, siger han.

Det var ellers det finmaskede net, der var fisket frem.

- Intet er for stort og intet for småt, så det er alt lige fra lys på cyklerne til, om forældrene overholder restriktionerne, siger Steen Foged om aktionen.

Det er ikke første gang, politiet har haft fokus på trafikken ved skolerne.

For en måned siden var betjente også på visit ved Ørkildskolen afdeling øst, og ved den lejlighed blev der stanget 14 bøder ud på 40 minutter. Men onsdag fik bødeblokken altså lov at blive i lommen.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.