Lene Milling, pølsedamen fra Gerritsgade i Svendborg, er dybt rørt over kundernes farvel på de sociale medier.

Lene Milling er blevet udsat for en regulær lovestorm på de sociale medier, efter at Fyns Amts Avis tidligere på ugen kunne fortælle, at hun har solgt sin sidste pølse fra pølsevognen i Gerritsgade efter 36 år bag glasruden.

Søde farvel-kommentarer er strømmet imod Lene Milling i en sådan grad, at hun er blevet både rystet og chokeret på den gode måde.

Rigtig mange kunder har efter lukningen af pølsevognen også efterlyst den hjemmelavede dressing, som hun har serveret i de franske hotdogs i Gerritsgade siden 1979, men trods lukningen bevarer hun hemmeligheden for sig selv.

- Den forbliver hemmelig lidt endnu, siger Lene Milling, der ikke bider på avisens vedvarende og eksisterende forsøg på at få hende til at røre de hemmelige ingredienser sammen for hele verden på en film på youtube.

Milling-parret kører fortsat rundt i hele landet og servere franske hotdogs med den hemmelige dressing fra syv mobile pølsevogne, og dem er der bud efter ved festlige lejligheder.

I de typiske konfirmationsweekender er alt booket frem til 2021.

Læs mere på mitfyn.dk og i Fyns Amts Avis lørdag

  • Katrine Becher Damkjær

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers redaktion i Svendborg, hvor jeg jagter alle former for nyheder. Jeg skriver både til Fyns Amts Avis, Fyens Stiftstidende og Fyens.dk. Er bosat i Svendborg med min familie og uddannet på Danmark Journalisthøjskole i 1994.