Fyns Amts Avis +

Sagsbehandlingen i Familieafdelingen i Svendborg Kommune er i mange tilfælde præget af langsommelighed og usikre eller manglende faglige vurderinger, og der mangler desuden fælles retningslinjer i afdelingen. Det er konklusionen i en rapport fra Socialstyrelsen Task Force. Pilen peger på ledelsen, erkender børn- og ungedirektør Claus Sørensen

Svendborg: Familieafdelingens ledelse har svigtet, og det er ikke bare gået ud over personalet, men også over de særligt udsatte børn.

Det må være den skarpt...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.

Mere om emnet

Se alle
Problemer i Familieafdelingen - tillidsrepræsentant tror på bedring

Problemer i Familieafdelingen - tillidsrepræsentant tror på bedring