Søndag sluttede landsstævnet 2017 i Aalborg af med en falsk Svendborg-borgmester, der planlagt fuppede de tusindvis af tilskuere.

Siden har Svendborg Kommune haft held med at gøre endnu mere opmærksom på sig selv på en anderledes måde.

Indtil videre har et opslag på kommunens Facebookside, der siger farvel til det afviklede landsstævne og goddag til det næste, nået ikke færre end 159.895 personer fra søndag aften til tirsdag ved middagstid, oplyser Kim Barren, kommunikationschef i Svendborg Kommune.

Videoen viser Svendborg og Svendborgsund fra nogle af de bedste sider til vands, til lands og i luften, og den er blevet afspillet op mod 74.000 gange og delt af 582 personer.

Det lader derfor til, at det ikke kun er politikere og embedsmænd, der allerede nu ser frem mod 2021, hvor Svendborg er vært for landsstævnet.

"Jeg er så klar, har lige været i Aalborg til nogle fantastiske dage. Ser frem til landsstævnet i Svendborg", skriver brugeren Lisette Valentin blandt andre.

"Jeg er ikke i tvivl om, at det kommende landsstævne optager mange mennesker. Selvfølgelig især på Sydfyn. Derfor er videoen blevet set af så mange. Samtidig er videoen - der er produceret af Desiree Ulrich, Bandit Production - super flot og sælger Svendborg på en god måde. Det kan vi også se på de mange kommentarer, vi har fået i kommentarsporet. Mange af dem er superstolte af Svendborg og vores smukke område", nævner Kim Barren i en skriftlig kommentar til Fyns Amts Avis.

Videoen er i øvrigt det indslag på kommunens Facebookside, der indtil nu har nået flest personer.

Se selv videoen øverst i artiklen. Og hør herunder, hvordan efterskolelærer Kim Linnet optrådte som Svendborg-borgmester Lars Erik Hornemann og opførte noget poetry slam.

Hør også den sydfynske UFO, Kristian Humaidan, der rappede om, hvordan Svendborg holder sammen.

Fyns Amts Avis var med i Aalborg for at afdække, hvilke erfaringer og gode råd, Svendborg kan tage med frem mod 2021. Læs alt om det her.

Hvad mener du om Svendborg Kommunes måde at brande sig på frem mod landsstævnet 2021? Deltag gerne i debatten herunder.

  • Byline

    Af:

    Webredaktør, Fynsamtsavis.dk. Ansat på Fyens Stiftstidende/Fyns Amts Avis siden januar 2012 og bor på Midtfyn - i landsbyen Espe - med kæreste og to børn. Arbejdssteder: 2017-: Fynsamtsavis.dk 2016: Erhvervsavisen Fyn 2012-16: Lokalredaktionen i Ringe 2012: Fyens.dk 2011-12: Journalistpraktikant på Fyens Stiftstidende i Middelfart og på samfundsredaktionen.

Mere om emnet

Se alle
Tidligere landsstævnedeltager: Det var et modbydeligt og ondskabsfuldt læserbrev

Tidligere landsstævnedeltager: Det var et modbydeligt og ondskabsfuldt læserbrev

Debat: Dette her er historien om musen og elefanten

Debat: Dette her er historien om musen og elefanten

Aalborg-borgmester til Svendborg: I kan se frem til en fantastisk folkefest

Aalborg-borgmester til Svendborg: I kan se frem til en fantastisk folkefest