Rantzausminde: En kvinde med bopæl i Rantzausminde vest for Svendborg slog onsdag eftermiddag ved 14-tiden alarm, fordi hun mente at have sporet en lugt af kemi.

Det var indsatsleder Lars Jeppesen fra Beredskab Fyn, der tog sig af opgaven, og han kørte ud til kvinden i den tro, at det var i hendes hus, den var gal.

- Men da jeg kom derud, viste det sig, at hun mente, det lugtede kemisk udenfor, siger indsatslederen, som derfor tømte lungerne for luft og så at trække det ind igen - gennem næsen.

- Jeg kunne ikke lugte noget, så jeg tog hjem igen, siger han. (finn)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.