Kunstnere hylder sundhedspersonale

Kunstnerduoen Bank & Rau inviterer til fletteworkshop på Vester Skerninge Friskole.

Kunstnere hylder sundhedspersonale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udtjente hospitalsuniformer og gammelt patienttøj bliver til kunstværk, når kunstnergruppen Bank & Rau inviterer alle interesserede over 12 år til fletteworkshop i Vester Skerninge.

V. Skerninge: Kunstnerne Lone Bank og Tanja Rau vil gerne hylde personalet i sundhedsvæsenet for dets store indsats med et kunstværk. Derfor har duoen, der går under navnet Bank & Rau, stablet en workshop på benene, som finder sted den 14. og 15. januar på Vester Skerninge Friskole. Målet med workshoppen er at lave et 30 meter langt reb af gamle, udtjente hospitalsuniformer og patienttøj. Det fortæller Tanja Rau.

- Vores værk er en hyldest til alle de mennesker, vi møder i Sundhedsvæsenet, der har båret uniformerne, vi nu skal lave reb af, siger hun, mens Lone Bank tilføjer:

- Vi har valgt at lave en hyldest til netop dem, fordi de trækker en del af det tunge læs i vores samfund. Vi møder dem punktvis gennem livet, fra vi fødes, til vi dør. På samme måde vil værket dukke op punktvis i landskabet på udvalgte steder langs Øhavsstien mellem Egebjerg Mølle og Skjoldemose Gods.

Kunstværket er en del af vinterfestivalen Out of Season, der foregår på Sydfyn midt i februar. Her er Bank & Rau udvalgt til at lave et af tre hovedværker, og duoen håber, lokalbefolkningen vil hjælpe dem.

- Alle over 12 år kan være med til at lave reb, og vi håber, at en hel masse mennesker har lyst til at bidrage til den her hyldest, siger Tanja Rau.

Fletteworkshoppen finder sted søndag den 14. januar mellem klokken 12 og 16. Den fortsætter dagen efter, mandag den 15. januar, fra klokken 17 til 21.

Udover Bank & Rau er kunstner Søren Lose fra Ærø og Luise Midtgaard fra Skarø udvalgt til at lave hovedværker til Out of Season-festivalen.

Kunstnere hylder sundhedspersonale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce