Svendborg: Beredskab Fyns folk i Svendborg måtte torsdag omkring klokken 14.15 en tur til salonen Hos Frisøren i Jernbanegade, fordi der blev meldt om røg en stikdåse i loftet.

Ifølge indsatsleder Lars Jeppesen var der noget om snakken.

- Røgen væltede ud af en loftsdåse, og vi var måtte slukke med en CO2-slukker, fortæller indsatslederen, der også beretter, at brandfolkene var nødt til at skære et hul i loftet.

Under arbejdet måtte kunder og personale sendes ud af salonen, som i øvrigt også holdt lukket resten af dagen.

Det er nu op til en elektriker af bekræfte Lars Jeppesens teori om, at en kortslutning var årsag til røgudviklingen. (finn)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.