Skarø: Løbet er kørt, hvis du har overvejet at snuppe den fulde udgave af årets festival på Skarø.

På Facebook meddeler folkene bag Skarøfestivalen, Lasse Bekker og Rune Kruse, således, at samtlige partoutbilletter - altså billetter, der giver adgang til festivalpladsen alle tre dage - er solgt.

De blodrøde lygter er dog ikke tændt, da der ifølge Facebook-opslaget stadig er enkelte endagsbilletter at købe.

Årets festival falder på datoerne 2., 3. og 4. august, og på programmet er blandt andre C.V. Jørgensen, Rocazino, Bikstok, Søren Huss, Love Shop og Østkyst Hustlers. (finn)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.