Kulturelt Samråd inviterer til debat om liv på torvet i Svendborg.

Svendborg: Hvad skal der være af liv på torvet i Svendborg? Det blev et spørgsmål, da et flertal i det nye byråd kort efter nytår besluttede, at torvet skal være bilfrit til fordel for aktiviteter og rekreativitet.

Kulturelt Samråd inviterer derfor nu alle, der har lyst, til at komme og være med til at diskutere, hvad det så er, der skal være af liv på Torvet, og hvordan det skabes.

Det sker mandag 19. marts klokken 19 i Borgerforeningens spejlsal. Til at fyre op under debatten kommer butiksindehaver Jens Christian Møller og redaktør på Mit Svendborg Christian Dan Jensen og holder oplæg om deres meninger om spørgsmålet.

Efter debatten er der generalforsamling i Kulturelt Samråd, som står bag Kulturkalenderen og gerne vil have nye medlemmer. Det kan man blive for 50 kroner om året for private og 100 kroner om året for foreninger og virksomheder.

Debataftenen og generalforsamlingen er gratis og for alle. (jurb)

  • Bødiker_Julie_Ruby_(2015)_022

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis' redaktion i Svendborg og skriver om meget forskelligt, men har brugt særligt mange arbejdsdage på at dække sygehusstof, Svendborgbanen og by- og havneudvikling. Mine rødder er jyske, men mit hjerte er tabt til Sydfyn.