Kulinarisk opvarmning med banko og opera

Operasangeren Elsebeth Dreisig står på scenen på torvet på torsdag i en Middelhavsinspireret afslutning på ugen med apero, middelhavsbuffet og opera. Arkivfoto: Jens Wognsen

Kulinarisk opvarmning med banko og opera

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kulinarisk Sydfyn indledes tirsdag opvarmningen til weekendens fødevaremarked på torvet.

Svendborg: Tirsdag starter opvarmningen til weekendens store kulinariske fødevaremarked, og det sker med et broget program med alt fra banko til sildebord og en operaaften tilsat en italiensk aperitif og buffet.

Tirsdag og onsdag er der kulinarisk banko på torvet, hvor man kan vinde produkter fra lokale producenter. Når bankopladerne er pakket væk, findes knive og gafler frem, og teltene på torvet forvandles til to restauranter.

I det ene telt serveres der et stort sildebord med ni forskellige slags sild, mens fem restauranter dækker op til det store gæstebud i det andet telt. Kokke fra Vester Skerninge Kro, Restaurant Resumé, Hotel Svendborg, Hotel Christiansminde og Restaurant Garniture går i køkkenet og serverer fem retter mad.

Det koster 100 kroner at sætte sig til rette ved det store sildebord, mens prisen for de fem små retter fra byens restauranter er 200 kroner. Billetter kan købes hos Kulinarisk Sydfyn, og projektleder Mikael Hansen anbefaler, at man skynder sig at booke en plads.

- Sidste år var der mange, der bare mødte op på tovet, og de blev meget skuffede, da vi måtte afvise dem, fordi alle billetter var solgt, siger Mikael Hansen der fortæller, at der er plads til 150 gæster i hver af de to telte.

Torsdag går Mikael Hansen selv i køkkenet og laver en Middelhavsinspireret buffet, som serveres, mens operasangeren Elsebeth Dreisig går til mikrofonen. Hun er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og har blandt andet været tilknyttet Den Jyske Opera, Det Kongelige Teater og Operaen i København.

En aften med opera og buffet koster 350 kroner.

Opvarmningsprogrammet
Tirsdag og onsdag: Kl. 16.30: Kulinarisk banko. Kl. 18-20: Det store sildebord. Kl. 18-20.30: Lokale laver lokalt (Det store gæstebud).Torsdag kl. 18-21: Opera med Apero.

Kulinarisk opvarmning med banko og opera

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce