Kreative fynboer bag salgsudstilling

Initiativtagerne - her på Valdemars Slots julemarked - er fra venstre Bente Johannesen, Lissy Wiborg og Anette Jul. Arkivfoto

Kreative fynboer bag salgsudstilling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I weekenden er der masser af håndarbejde og hobbyarbejde at kigge på ved Stenstrup

STENSTRUP: 13 fynboer, flest fra Sydfyn, viser deres kreative arbejde ved en salgsudstilling med café og udstilling af beklædning fra begyndelsen af 1900-tallet lørdag og søndag i lokaler på Assensvej 290, lidt uden for Stenstrup.

Initiativet er taget af De Kreative Piger, som Lissy Wiborg, Anette Jul og Bente Johannesen, Stenstrup, har kaldt sig, siden de for tre år siden stablede arrangementet på benene.

- Første år kom der godt 100 mennesker for at kigge og købe. I fjor troppede 300 op, så vi har fået mod på at fortsætte ideen, fortæller Anette Jul.

De tre har patchwork med på udstillingen. Men rundt om på Fyn ved diverse arrangementer har de fundet frem til andre kreative mennesker, der møder op i weekenden med deres ting.

Det er Susan Rasmussen, Hesselager (smykker), Jette Gros, Årslev (papir), Møllegårdens Butik, Stenstrup (strik), Birthe Hansen, V. Skerninge (akvarel), Susanne Andersen, Stenstrup (filt), Keld Hansen, Årslev (trædrejning), Multi-Flower, Ringe (blomster), Charlotte Olsen, Svendborg (broderi på maskine), Birgit Knudsen, Ringe (børnetøj) og Tove Andersen, Stenstrup, (kort).

Lørdag fra klokken 13 - 17 og søndag fra klokken 10 - 17, gratis entré.

Kreative fynboer bag salgsudstilling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce