Kontrol lukker A. P. Møllers madleverandør


Kontrol lukker A. P. Møllers madleverandør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fødevareregion Syd afslørede så mange fejl og mangler, at indehaverne af Sydfyns Diner Transportable nu siger stop

SVENDBORG: Fødevarekontrollen har med øjeblikkelig virkning stoppet produktionen i det køkken, der forleden leverede mad til generalforsamlingen i A. P. Møller-Mærsk.

Fødevarekontrollen mødte i fredags op hos Sydfyns Diner Transportable i Svendborg.

Og efter næsten 29 år med mad ud af huset er firmaet nu lukket. Den katastrofale fødevarekontrol afslørede ifølge Fødevaregion Syd så mange fejl og mangler, at indehaverne Tonny og Kurt Larsen selv har valgt at stoppe med smørrebrød og færdige retter ud af huset, oplyser Fyns Amts Avis.

Fødevarekontrollens rapport fra stedet taler ifølge avisen om "punktvise skimmelangreb" og er - over tre sider - så kritisk over for nedkølings- og opbevaringsforhold, at det sammen med konkrete mangler på hygiejne førte til et omgående produktionsforbud.

Sydfyns Diner Transportable er ellers vant til stor omsætning.

Forretningen leverede for eksempel 29. april i år sammenlagt 7500 sandwich til generalforsamlingen i A. P. Møller-Mærsk.

Bespisningen fandt sted i et stort telt i Svendborg med deltagelse af blandt andre Mærsk Mc-Kinney Møller.

Ifølge Fødevareregion Syd kunne Sydfyns Diner Transportable godt genåbne, når de forskellige fejl og mangler er udbedret og godkendt - men det har Tonny og Kurt Larsen ikke lyst til.

- Vi har hele tiden haft planer om at stoppe om et år, fordi vi nærmer os de 60 og har knoklet her i så mange år. Men denne her hygiejne-kontrol er så langt fra virkeligheden, at vi ikke orker at leve op til kravene, siger Kurt Larsen til avisen.

Ved fødevarekontrollen i fredags blev alle madvarer smidt i affaldscontainere. En del frisksmurt smørrebrød måtte også kasseres. (ritzau/heb)

Kontrol lukker A. P. Møllers madleverandør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce