3F’er blev pludselig hovedperson i mediesag uden at vide besked

Svendborg: Det kom som et chok for en af de tidligere medarbejdere i det konkursramte byggefirma, Hundstrup & Hornemann, at hans sag landede på forsiden af Fyns Amts Avis.

Medarbejderen, Jørgen Clausen, havde indskudt 20.000 kroner af sin løn i firmaet i et redningsforsøg, og på forsiden kunne han se den sydfynske 3F-formand, Tonni Hansen, true Clausens tidligere arbejdsgivere med en retssag.

- Hvorfor går 3F-formanden ud i avisen med min sag uden overhovedet at have talt med hverken mig eller min sagsbehandler i fagforeningen, spørger Jørgen Clausen.

Han betragter fagforeningsformandens reaktion som en hetz, og beskylder 3F’eren og SF’eren Tonni Hansen for at have et politisk motiv i forhold til Hornemann, der er borgmesterkandidat for Venstre.

Det afviser Tonni Hansen kategorisk, og understreger, at sagen er principiel.
- Jeg har aldrig før oplevet, at en arbejdsgiver har prøvet at narre en ansat til at skyde penge ind i et firma, som han ved, var i risiko for at gå ned, siger 3F-formanden.

Læs mere i Fyns Amts Avis lørdag

  • Katrine Becher Damkjær

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers redaktion i Svendborg, hvor jeg jagter alle former for nyheder. Jeg skriver både til Fyns Amts Avis, Fyens Stiftstidende og Fyens.dk. Er bosat i Svendborg med min familie og uddannet på Danmark Journalisthøjskole i 1994.

Mere om emnet

Se alle
Hornemann-konkurs: Ikke flere opgaver til nyt firma

Hornemann-konkurs: Ikke flere opgaver til nyt firma

6
Hornemann-konkurs: Gæld på 3,6 mio.

Hornemann-konkurs: Gæld på 3,6 mio.

2
Hornemann-konkurs: Vil udskifte kurator

Hornemann-konkurs: Vil udskifte kurator