Fyns Amts Avis +

Blomsterhuset i Ollerup er gået konkurs - men fortsætter. Indehaver Dorthe Olsens mand har stiftet et selskab og kører forretningen videre, og så er hun blevet ansat. Ifølge Dorthe Olsen skyldes konkursen, at hendes bogholder har svigtet.

Ollerup: Det kan stadig købes en buket, en flaske vin eller en æske chokolade på adressen Ollerup Bytorv 3 i Ollerup, og det er stadig Dorthe Olsen, der står bag...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.