Investorgruppe har købt stumperne af det krakkede Palsgaard Gruppen. Dermed er Taasinge Elementer reddet.

Efter et 45 minutter langt orienteringsmøde mandag formiddag stod det fast: De ansatte skulle tilbage til maskinerne.

De havde netop fået at vide, at Palsgaard Gruppen, som blev taget under konkursbehandling fredag i sidste uge, er blevet købt af en investorgruppe bestående Asbjørn Berge og Holger Carsten Hansen, der begge er medejere af blandt andet af F. Junckers Industrier.

Sidstnævnte var til stede, men havde umiddelbart efter mødet ingen tid til kommentarer ud over, at Taasinge Elementers direktør, Frank Henningsen, fortsætter i jobbet.

Men ifølge en pressemeddelelse er han godt tilfreds med sin nye investering.

En tilfreds tillidsmand

- Palsgaard Spær og Taasinge Elementer er anerkendte virksomheder, som har ry for at have meget kvalificerede medarbejdere, der leverer god kvalitet. I det nye setup indskyder vi ny kapital, har væsentligt reduceret bankgæld og tillige en ny treårig, uopsigelig bankaftale. Det gør tilsammen, at vi ser optimistisk på fremtiden, siger han ifølge pressemeddelelsen.

Her lover han også, at størstedelen af arbejdspladserne i Palsgaard Gruppen bevares, og at kunderne får de varer, de har bestilt før konkursen.

Efter mødet fangede vi Bent Rasmussen, som er tillidsmand for de omkring 50 ansatte.

- Vi skal på arbejde igen. Jeg kan ikke sige så meget mere ud over, at jeg er godt tilfreds. Det er en tillidsmand, når vi får lov til at beholde vores arbejde, siger han.

Læs mere i Fyns Amts Avis og i Fyens Stiftstidende tirsdag.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.

Mere om emnet

Se alle
Konkurs eller ej?: Følg sagen på Fyens.dk

Konkurs eller ej?: Følg sagen på Fyens.dk

Skæbnetime på Tåsinge: Medier må ikke komme ind

Skæbnetime på Tåsinge: Medier må ikke komme ind

2
Afgøres mandag: 50 job i fare på Tåsinge

Afgøres mandag: 50 job i fare på Tåsinge