Konkurs: Shell-station lukker i Svendborg


Konkurs: Shell-station lukker i Svendborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Indehaveren af den tidligere Shell-tankstation i Vestergade i Svendborg har begæret sig selv konkurs. Han håber dog på at åbne med ny leverandør.

Tankstationsejer Ole Kjærgaard Mortensen er gået konkurs.

Han har drevet Shellstationen i Vestergade 76 i Svendborg i otte år, men efter Shell opsagde samarbejdet i august, har han ikke kunnet holde gang i indtjeningen. Derfor har han nu begæret sin egen enkeltmandsvirksomhed konkurs.

- Vi har endnu ikke fået en ny løsning, så vi kan sælge benzin, og vi har ikke kunnet holde liv i det uden, siger Ole Kjærgaard Mortensen.

Han siger, at det ikke er rart at gå konkurs, og fordi det er en enkeltmandsvirksomhed, kan konkursen få konsekvenser for hans private økonomi og ikke kun kreditorerne.

- Det vil kunne få konsekvenser for mig selv, men om det får, kan jeg endnu ikke sige noget om, siger han.

Det er advokat Niels Aamann, der er kurator, og han bekræfter, at det er Ole Kjærgaard Mortensen, som selv har begæret konkursen. Kurator har endnu ikke overblik over, hvor stor gælden er i virksomheden.

Aftale med ny leverandør

Ole Kjærgaard Mortensen fortæller også, at han fortsat håber på, at der snart kan tankes benzin og diesel på Vestergade 76 igen. Og en aftale faktisk allerede er så godt som på plads.

- Jeg har fundet en løsning, men jeg kan ikke sige noget endnu. Jeg regner med, at det går forholdsvis hurtigt, men det er op til det nye selskab, som skal lave nogle tekniske undersøgelser.

Konkurs: Shell-station lukker i Svendborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce