Morten Andersson bliver ny afdelingsleder for asylskolen, der etableres i Ollerup

Svendborg Kommune har ansat en afdelingsleder for den kommende asylskole, som skal ligge i Ollerup og lave undervisning for de uledsagede unge drenge, som netop er kommet til asylcentret ved Hundstrup.

Navnet på den nye leder er Morten Andersson, som kommer fra en tilsvarende stilling som afdelingsleder for Oure Skolernes højskoleafdeling.

Med sin nye stilling vender Morten Andersson, som er uddannet lærer, desuden tilbage til byen, hvor han tidligere har været pædagogisk leder på Gymnastikhøjskolen Ollerup.

Asylskolen oprettes som en satellit til Vestermarkskolen, og Morten Andersson refererer derfor til skoleleder Finn Næshave.

  • Katrine Becher Damkjær

    Af:

    Jeg er lokaljournalist på Fyns Amts Avis' Svendborg-redaktion, hvor jeg beskæftiger mig med alle områder af lokalstoffet. Jeg er uddannet fra Roskilde Universitet, hvor jeg har en Cand.Comm med speciale i Journalistik. Jeg har været ansat på Fyns Amts Avis siden 2011 og har en fortid som praktikant på Fyens Stiftstidende, hvor jeg var på Nordfyns lokalredaktion og sportsredaktionen.