Kom til intimt forfattermøde i Svendborg

Malte Tellerup udgav i 2017 sin debutroman 'Markløs'. Mandag den 27. august kan interesserede opleve ham til forfatteraften hjemme hos dokumentarist Peter Laugesen. Foto: Louise Koustrup.

Kom til intimt forfattermøde i Svendborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mandag den 27. august inviterer dokumentarist Peter Laugesen sammen med litteraturformidler Nanna Damsgaard-Larsen til forfattermøde hjemme hos Peter Laugesen. Og der er stadig flere pladser.

Svendborg: Dokumentarist Peter Laugesen inviterer den 27. august fra klokken 19 til 21 til forfattermøde i sit eget hjem på Brydegårdsvej 16 i Svendborg. Det gør han sammen med litteraturformidler Nanna Damsgaard-Larsen.

- Vi vil gerne bringe noget mere litteratur til Sydfyn og Svendborg. Der er i forvejen nogle arrangementer, men vi synes ikke, der er sådan noget her, siger Peter Laugesen.

Til aftenens arrangement, der er støttet af Statens Kunstfond, har de to inviteret forfatterne Theis Ørntoft, der har skrevet romanen Solar, samt sydfynske Malte Tellerup, der i 2017 udgav Markløs. Begge forfattere vil læse op af deres bøger, og så vil mulighed for debat om nogle af de spørgsmål, som begge bøger kredser om.

- Vi mener begge, at sådan et arrangement her kan noget andet, end de litteraturarrangementer der er på eksempelvis biblioteker eller på en stor scene. Det er mere trygge og intime rammer til at tale om noget, der måske kan være konfliktfyldt eller knap så trygt, siger Peter Laugesen og tilføjer, at det ikke er et krav, at man har læst bøgerne for at være med på aftenen.

Der er stadig 15 pladser tilbage, og hvis man også vil være med til forfatteraften hos Peter Laugesen, kan man tilmelde sig på peter@voreseuropa.dk. Det koster 30 kroner, der betales på aftenen via Mobilepay eller kontant. Med i prisen er også kaffe. (maytr)

Kom til intimt forfattermøde i Svendborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce