Svendborg: Johannes Jørgensens Vej i Svendborg dannede fredag ramme om et trafikuheld.

Klokken 16.10 hoppede en 27-årig kvindelig bilist af Sundbrovej ved Svendborg C-afkørslen, og da hun nåede bunden af den, tog hun ingen hensyn til, at hun havde ubetinget vigepligt.

Det skulle hun have gjort.

For da kvinden, som er fra Svendborg, svingede ud på Johannes Jørgensens Vej, kolliderede hun med en bil ført af en sagesløs, 27 år gammel mand fra København, oplyser politikommissær Jens Friis Christensen fra Fyns Politi. Han meddeler desuden, at der udelukkende skete materiel skade ved sammenstødet. (finn)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.