Knivstikker varetægtsfængslet


Knivstikker varetægtsfængslet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

RUDKØBING: En 41-årig mand, som natten til i går knivstak sin 45-årige kone i brystet, blev varetægtsfængslet i fire uger i går eftermiddags.

Ud over volden mod sin kone er han sigtet for at have begået vold mod en 21-årig mand, som er en ven af parret og som slog alarm til politiet. Sidste sigtelse mod den 41-årige går på at have truet og bidt en politiassistent i armen.

Volden mod hans kone var af særlig farlig karakter, og hvis hun var blevet ramt med kniven to centimeter længere nede havde det haft livsfarlige følger. Hun havde desuden indre blødninger, og hendes ene lunge var fyldt med vand på grund af hans slag og spark.

- Det var selvforsvar

- Jeg sidder altså ikke og lyver i retten, bedyrede den 41-årige mand i går i Retten i Svendborg.

Alligevel valgte dommeren ikke at tro på hans version af nattens hændelser.

Ifølge den 41-årige var han kommet op i soveværelset efter en lang aften med masser af druk og dans. Hans kone var ved at gøre sig klar til at gå i seng, og hun bad ham sætte sig ned på sengekanten. Idet han satte sig, hev hun en kniv frem, og forsøgte at ramme ham. Han forsvarede sig med spark og slag, og til sidste ramte han den hånd, hvor hun holdt kniven, og den røg ind i hendes bryst.

Hvorfor der var blod i køkkenet, når nu volden havde fundet sted i soveværelset, havde han svært ved at svare på.

Den 21-årige ven havde fået skrammer af at smadre et vindue i stuen - ifølge den 41-årige. Den 21-årige og konen havde derimod en anden version. Deres forklaring til politiet lød på, at den 21-årige havde spurgt, om han måtte overnatte hos parret. Det sagde den 45-årige kvinde ja til, mens den 41-årige afviste. På grund af uenigheden havde han slået den 21-årige og viftet med en kniv foran ansigtet på ham. Derefter havde han smidt ham på gaden og overfaldet sin kone.

Parret har været sammen i ni år og har en meget voldelig og turbulent fortid. Den 41-årige har afsonet to domme for vold mod sin kone. Den 45-årige kvinde er i marts blevet dømt for at have stukket en kniv 10 centimeter ind i sin mands lever.

Den 41-årige blev varetægtsfængslet frem til den 1. juli. Han kærede afgørelsen til landsretten.

Knivstikker varetægtsfængslet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce