Klubhuse igen ofre for indbrud

Thurø Boldklubs klubhus har haft besøg af indbrudstyve. Arkivfoto: Roland Petersen

Klubhuse igen ofre for indbrud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To klubhuse og en hal har været udsat for indbrud de seneste dage.

Vester Skerninge/Thurø/Svendborg: Det er set før, og nu er den gal igen. Indbrudstyve har nok engang set sig varme på klubhuse og idrætshaller.

Tidligt tirsdag morgen opdagede en rengøringshjælp i boldklubben Stjernens klubhus Multihuset ved Østby Stadion, at der havde været indbrudstyve på spil i nattens løb. En kælderdør var brudt op, og inde i huset var flere døre sparket op, inden tyvene er sluppet derfra med et ukendt beløb i kontanter.

Det oplyser Steen Foged, kriminalassistent ved lokalpolitiet i Svendborg.

Inden da, i weekenden, var tyve også forbi Vester Skerninge Hallen og Thurø Boldklubs klubhus.

Indbruddet i Vester Skerninge Hallen er sket på et tidspunkt mellem søndag klokken 13 og mandag klokken 04, og her har nogen brudt en bagdør op, brækket noget afdækning af og været inde i både hallen og cafeteriet, hvorfra der er stjålet diverse varer. Også her er flere døre sparket op undervejs.

Det samme gælder i Thurø Boldklubs klubhus, der havde indbrud på et tidspunkt mellem fredag tidlig aften og lørdag morgen. Her er der endnu ikke overblik over, om der er stjålet noget, men Steen Foged har et godt råd til klubhuse og haller.

- Lad nu for guds skyld være med at låse døre og skuffer og skabe, hvis der alligevel ikke er noget af værdi bag dem. For vi ser tit, at der bliver ødelagt for mere, end tyvene får i udbytte, siger kriminalassistenten, der har en formodning om, at der godt kunne være en sammenhæng mellem de tre indbrud.

- Vi har før haft perioder, hvor gerningsmænd er gået efter klubhuse og haller, så jeg vil ikke afvise, at det er nogle bestemte, der er på farten igen, siger han.

Klubhuse igen ofre for indbrud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce